Rund

€ 9,95

Deze burgers zijn gemaakt van 100% Fullblood Wagyu vlees van Het Koeienhuis in Benningbroek.

€ 23,75

De traditionele biefstuk, oftewel steak, is afkomstig van de bovenbillen en spierstukken van het Black Angus rund.

€ 43,50

Ben jij de taster, wordt jij de connaisseur, wat is jou keuze?

€ 13,95

Runderhaas is het meest malse stuk van het rund.

€ 10,00

Er zijn verschillende benamingen voor haasbiefstuk.

€ 25,95

Babytop is de kogel van de bovenbil.

€ 15,95

Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die er is.

€ 5,50

Een burger van het Black Angus rund, erg lekker om te grillen op de barbeque.

€ 14,95

Een burger van het Black Angus rund, erg lekker om te grillen op de barbeque.

€ 18,50

Dit mooi gemarmerde stukje vlees komt van de Nederlandse dubbel doel koe.

€ 12,50

Diamant haas is het malste stukje vlees uit de schouder van het rund.

€ 59,95

Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die er is.

€ 22,95

Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die er is.

€ 9,50

De kleine tournedos, ideaal voor combinatie zoals Surf en Turf.

€ 7,95

De britten noemen het de Butler Steak, de amerikanen Flat Iron Steak.

€ 23,95

In de bovenbil van het rund zit klein rond stukje vlees, welke net even wat malser zijn dan ‘gewone’ biefstuk.

€ 27,50

Zijlende is het zachtste deel van de runder dikke lende, ofwel de rump.

€ 6,25

Diamant haas is het malste stukje vlees uit de schouder van het rund.

€ 89,50

Deze runderen groeien op in grote kuddes die rondzwerven op de uitgestrekte pampa's in Uruguay.

€ 7,50

Deze mooie gemarmerde biefstuk, oftewel steak, is afkomstig van de chuckroll(halsbroodje) van het Black Angus rund.

€ 36,95

Ribstuk van het rund, heel mooi voor op de barbeque!

€ 49,50

Ribstuk van het rund, heel mooi voor op de barbeque!

€ 39,60

De Nederlandse dubbel doel koe, een uitermate duurzaam stuk vlees. 

€ 17,50

Rib eye is een heerlijk stukje vlees, het oog van het ribstuk, dus het mooiste stukje.

  • Nederlands (Dutch)
Menu
Sluit
Winkelwagen
Close
Back
Account
Close