Kalf

€ 7,95

Steeds meer mensen ontdekken hoe lekker kalfsvlees eigenlijk is.

€ 9,95

Deze schnitzel is afkomstig van een kalf jonger dan 32 weken en voornamelijk groot gebracht met melk, wat het vlees een sappigere structuur geeft en een blanke kleur.

€ 13,50

Welbekend door het "T" vormig bot in het midden, aan een kant stukje haas, andere kant entrecote.

€ 8,30

Kalfsoester is makkelijk en snel klaar te maken. Gesneden uit de dikke lende.

€ 6,95

Kalfsoester, ook wel medaillon de veau geheten, is een hoog gesneden stukje vlees dat afkomstig is van de rump of van de bovenbil van het kalf.

€ 12,50

Kalfsentrecote wordt uit de rug van het kalf gesneden.

€ 44,95

De dunne lende van het kalf is heerlijk mals en prima geschikt voor op de barbeque.

€ 9,95

De ribeye is het oog van de fijne rib van het kalf, dus zonder deksel.

€ 11,80

Kalfsentrecote, dat ook wel lendebiefstuk wordt genoemd, wordt gesneden uit de dunne lende van het kalf.

€ 4,95

Kalfsoester van de muis is een mooi rond gesneden stukje vlees dat afkomstig is van de achtermuis van het kalf. 

€ 6,00

Ossobuco is een Italiaans gerecht met kalfsschenkel.

€ 26,50

Sucade is een geweldig lekkere spier uit de schouder van het kalf.

€ 37,50

Omdat kalveren praktisch de hele dag aan het herkauwen zijn, bevatten de wangen veel bindweefsel/collageen. Dit is erg taai. Om het collageen zacht genoeg te krijgen, moet het gedurende langere tijd op een lage temperatuur gegaard worden. Het collageen krijgt geleidelijk aan een gelatine-achtige structuur. Dit zorgt dat het vlees lekker sappig blijft. een wang weegt 180-200gr.

€ 29,95

Zwezerik bevat veel eiwitten en is één van de weinige dierlijke organen die vitamine C bevat. Het bevat echter ook behoorlijk wat cholesterol, dus het is maar goed dat het geen alledaags stukje vlees is. 

€ 17,95

De tong is de meest flexibele spier van een dier, dus mag je ook verwachten dat het een van de malste stukken vlees is.

€ 25,95

Maître Cuisine Glace de Veau is geschikt voor de bereiding van alle sauzen, van heldere soep en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten. 

€ 9,95

Kalfsgeschnetsel, ook wel escaloppe de veau geheten, is een stukje vlees afkomstig van de bil van het kalf.

  • Nederlands (Dutch)
Menu
Sluit
Winkelwagen
Close
Back
Account
Close