Varken

€ 10,00

‘Livar’ is een samenvoeging van Limburgs varken.

€ 5,75

De Livarano is een worstspecialiteit welke bij uitstek geschikt is voor iedere gelegenheid.

€ 8,95

LIVAR hammen worden naar de italiaanse parma-streek gebracht en daar gezouten en gedroogd. Een unieke combinatie van 2 besten.

€ 5,15

Het malse, smakelijke vlees van de Livarsjink is licht doorregen met vet. De droog gezouten sjink (Limburgs voor ham) welke gerijpt is volgens een natuurlijk en ambachtelijk procedé, is niet alleen lekker op brood, maar ook als begeleiding van een culinaire creatie.

€ 33,75

Net als de Rib Roast afkomstig uit het voorste gedeelte van de rib, alleen zijn bij de Rib Eye de botjes verwijderd.

€ 18,95

De streng coteletten met lange rib, ook wel rack genoemd. Mooi imposant stuk vlees om aan zijn geheel te bereiden. Weegt 4.5-5kg, 10 ribs. Kan ook per halve (2.5kg) besteld worden. Voor de kleinere bereiding hebben we de twin-rib, stuk van 2 ribben rond 1kg.

€ 95,00

Als je een pitmaster blij wilt maken, hier is hij dan, de Boston Butt. 

€ 5,15

dun gesneden voor charcuterie, iets dikker voor bacon de luxe of dikke plakken gesneden voor Casselerrib.

In deze shop aangeboden:

150gr - 250gr dun gesneden  of   1,2kg heel ongesneden

Dikke plakken gesneden op aanvraag, maar mogelijk.

€ 3,95

De Rookworst kan worden gebruikt bij diverse stamppotten of als snack/borrelhapje. Verder kan het in plakken worden gesneden voor in de erwtensoep of koud als ingrediënt in een salade

€ 38,50

De procureur is de hals/schouderstuk van het Livar-varken. Een mooi doorregen, mals stukje vlees.

€ 17,50

LIVAR filet heel of entrecote geprotioneerd.

Hele stukken zijn rond de 2kg, portioneren doen we 180-200gr, zo zijn ze niet te dun en kunt u ze op gewenste wijze bereiden, eventueel opensnijden en cordonbleu maken, heerlijk...

€ 22,50

Het buikspek van het Livar varken zonder been zonder zwoerd en zonder knars (kraakbeen). 

€ 7,50

De Livar paté is een ambachtelijke ovengebakken paté, gemaakt op basis van Livar vlees en dagverse melk. 

€ 7,50

De Hausmacher leverworst kenmerkt zich door de grove structuur. Stukjes lever en vlees zijn duidelijk herkenbaar.

€ 6,00

Zoals de naam aangeeft is de Livar bakbloedworst bedoeld om te bakken. 

€ 10,50

De varkenshaas van het iberico varken.

€ 10,95

Een droge spaanse worst gemaakt van Iberico varkensvlees, welke vaak ook als tapas wordt gegeten.

€ 27,50

De secreto is een `geheim` stukje vlees van het Iberico varken.

€ 21,95

De varkenswangen van het iberico varken. 8-10 stuks per kg

€ 22,95

Mooi dun gesneden grote slices van de originele gedroogde Spaanse Ibérico achterhammen, ook wel in de volksmond “Pata Negra” genoemd.

€ 9,50

Kleine koteletjes gezaagd van een speenvarkensrug, 40-60gr per stuk

€ 32,50

Een speenvarken wordt op jongere leeftijd geslacht. De bout wordt gepekeld zodat hij tijdens bereiding lekker sappig blijft.

€ 7,50

Varkens spareribs zijn enorm populair op de BBQ, bereid ze geheel zelf, of laat ze al door ons marineren en/of voorgaren, wat jij wenst.

€ 12,00

Varkensrollade, geproduceerd onder het duurzame Milieukeur label. 

  • Nederlands (Dutch)
Menu
Sluit
Winkelwagen
Close
Back
Account
Close