Delicatessen

€ 5,75

De Livarano is een worstspecialiteit welke bij uitstek geschikt is voor iedere gelegenheid.

€ 8,95

LIVAR hammen worden naar de italiaanse parma-streek gebracht en daar gezouten en gedroogd. Een unieke combinatie van 2 besten.

€ 5,15

Het malse, smakelijke vlees van de Livarsjink is licht doorregen met vet. De droog gezouten sjink (Limburgs voor ham) welke gerijpt is volgens een natuurlijk en ambachtelijk procedé, is niet alleen lekker op brood, maar ook als begeleiding van een culinaire creatie.

€ 5,15

dun gesneden voor charcuterie, iets dikker voor bacon de luxe of dikke plakken gesneden voor Casselerrib.

In deze shop aangeboden:

150gr dun gesneden  of   1,2kg heel ongesneden

€ 7,50

De Livar paté is een ambachtelijke ovengebakken paté, gemaakt op basis van Livar vlees en dagverse melk. 

€ 7,50

De Hausmacher leverworst kenmerkt zich door de grove structuur. Stukjes lever en vlees zijn duidelijk herkenbaar.

€ 6,00

Zoals de naam aangeeft is de Livar bakbloedworst bedoeld om te bakken. 

€ 5,95

Een droge spaanse worst gemaakt van Iberico varkensvlees, welke vaak ook als tapas wordt gegeten.

€ 22,95

Mooi dun gesneden grote slices van de originele gedroogde Spaanse Ibérico achterhammen, ook wel in de volksmond “Pata Negra” genoemd.

€ 7,50

Heerlijk indisch gekruide gehaktballetjes, mooi bruin gebakken in de oven. 

€ 20,95

Pulled chicken is een logisch vervolg op de pulled pork.

€ 18,50

Eend is een typisch Franse lekkernij. Tegenwoordig ontdekken ook in Nederland steeds meer mensen hoe lekker eend wel niet kan zijn. Boutjes zijn per stuk verpakt dus kunt gerust een deel wegleggen voor een later geniet-moment.

€ 13,25

Pekingeend is één van de paradepaardjes van de Chinese keuken, deze is zonder bot.

€ 11,75

Onze warm gerookte eendenborst is afkomstig van de canard, de mannelijke eend. Deze is iets steviger en meer gemarmerd, waardoor het product niet droog wordt.

€ 19,40

Pulled pork is een van de producten die met de BBQ hype vanuit Amerika mee over gekomen is.

€ 3,75

Rookworst is een traditioneel Nederlands seizoensproduct. In de periode oktober - april vers verkrijgbaar met een ruime tht, buiten dit seizoen kan diepvries uitgeleverd worden.

€ 22,00

Als je dan al een keer een ouderwets lekkere hotdog wil bereiden...

€ 9,95

Als u regelmatig in de keuken staat, dan is ganzenvet onmisbaar! 

€ 11,00

Ganzelever tranches worden meteen na de slacht geportioneerd op 50-60gr en daarna met stikstof ingevroren. Op deze manier wordt meteen de enzymatische omzettingen in de lever gestopt, dus heeft u de meest verste lever die u zich kunt wensen.

€ 19,95

bloc van eendenlever, ingeblikt 145 gram.

€ 23,50

bloc van ganzenlever, ingeblikt 145 gram.

€ 39,95

bloc van eendenlever en ganzenlever, ieder ingeblikt 145 gram.

€ 140,00

Kwintesse van ganzenlever, bloc of in tranches van 50-60gr.

€ 120,00

Kwintesse van eendenlever, bloc of in tranches van 50-60gr.

  • Nederlands (Dutch)
Menu
Sluit
Winkelwagen
Close
Back
Account
Close