Lam

€ 28,95

De schouder van een melklam is een fantastisch stuk vlees voor een heerlijke lamb-roast te maken.

€ 45,95

Lamsbout wordt uit het achterste van het lam gesneden.

€ 45,95

Melklamsbout wordt uit het achterste van het melklam gesneden. Het vlees kan zowel met als zonder bot bereid worden. 

€ 25,00

De schouder van een melklam is een fantastisch stuk vlees voor een rollade. 

€ 54,95

Lamsbout wordt uit het achterste van het lam gesneden. Het vlees kan zowel met als zonder bot bereid worden. 

€ 59,95

De Zuid-Limburgse lamkroon is een rack met het vetkapje nog op het vlees.

€ 33,00

De schouder van een lam is een fantastisch stuk vlees voor een rollade. 

€ 24,95

De schouder van een lam is een fantastisch stuk vlees voor een heerlijke lamb-roast te maken.

€ 19,95

De schouder van een lam is een fantastisch stuk vlees voor een rollade.

€ 15,95

De lam nekfilet is de doorloper van de rack, de rib-eye en procureur van het lam. Deze filets wegen tussen de 250-350gr per stuk.

€ 18,95

De lamsrump, ook wel dikke lende genoemd, is het malste stuk uit de bout. 

De rumpen wegen 250-400gr, zitten met 2-3 rumpjes in een verpakking, weegt ongeveer 800gr.

€ 29,95

De lam rib-roast, het carre- of ribstuk van het lam, 8-ribs, met de wervel ertussenuit geknipt.

€ 29,95

Zuid-Limburgse lam zadel versneden in koteletten van 2 cm dik.

€ 13,50

Merguez is een rode, pittige worst die zijn oorsprong vindt in de Noord-Afrikaanse keuken, afgevuld in schapensnaar op 50gr.

€ 13,95

Lamzwezerik is een groeiklier, welke in de loop van de tijd geheel verdwijnt bij het dier zodra het richting volwassenheid gaat.

€ 34,00

NieuwZeelands lamsvlees kenmerkt zich door de mooie egale constante kwaliteit. Product komt vers via zeevracht naar Europa, mooi per 4 filets verpakt.

€ 19,95

NieuwZeelands lamsvlees kenmerkt zich door de mooie egale constante kwaliteit. Product komt vers via zeevracht naar Europa, mooi per 4 filets verpakt.

€ 34,00

De lamsracks hebben 8 ribben, welke ongeveer 75mm lang zijn, waarvan de laatste 40mm schoon gemaakt zijn.

€ 31,75

De lamsracks hebben 8 ribben, welke ongeveer 37mm lang zijn, de ribbetjes zijn geheel schoon gemaakt

€ 19,95

De lams schenkel is de onderste spiergroep aan de onderkant van de (achter)bout

€ 28,30

Maître Cuisine Glace d'Agneau heeft een uitgesproken lamssmaak. Glace d'Agneau is geschikt voor de bereiding van alle sauzen bij lams- en schapenvleesgerechten en voor de bereiding van lams- en schapenvleesragout. 

€ 15,00

De lamkoteletjes die wij marineren voor op de BBQ zijn de zadel-koteletjes, ook wel de T-bone genoemd.

  • Nederlands (Dutch)
Menu
Sluit
Winkelwagen
Close
Back
Account
Close