Gevogelte

€ 10,50

Parelhoen is een bijzondere pluimveesoort, van oorsprong afkomstig uit Afrika.

€ 11,00

Parelhoenders zijn oorspronkelijk afkomstig uit Afrika. Filets zijn met vel en eerste vleugelkootje, deze snit staat bekend als 'supreme'.

€ 22,50

De bout van de parelhoen is bijzonder lekker, bouten zijn de werkspieren van deze dieren, dus smaalvol en sappig, bereiden op lage temperatuur lange tijd.

Meestal vers leverbaar, doch kan wel eens door schaarste diepvries aangeleverd worden. Aangezien het product toch gekonfijt of gestoofd wordt is dit niet zo'n verschil.

€ 5,95

Een piepkuiken is een kleine kip of haan, dat geslacht wordt wanneer het tussen de vier en zes weken oud is. Een gemiddeld piepkuiken weegt tussen de 400 en 500 gram.

€ 6,95

Een Coquelet is een jong haantje van ongeveer 4 weken oud. De voeding bestaat uit granen en mais, waardoor het vlees ietwat gelig kleurt. Weegt ongeveer 600gr

€ 11,95

Supreme is de borst van de hoender, de filet met vel en eerste vleugelkootje.

€ 9,95

Maiskippen zijn ongeveer net zo groot als een braadkuiken.

€ 13,50

Een soepkip is een kip op leeftijd, die heel veel smaak heeft opgebouwd in zijn vlees en vooral in het aanwezige vet. Een hele kip weegt 3 tot 3,5kg, ook een halve in 2 delen gezaagd verkrijgbaar.

€ 20,95

Pulled chicken is een logisch vervolg op de pulled pork.

€ 8,50

Kwartel is gevogelte dat de meeste mensen, als ze het al ooit eens gegeten hebben, alleen in restaurants tegenkomen.

U kunt kiezen, de kwartel panklaar (met been) of ontbeend om lekker te vullen.

€ 12,50

De Anjou duif is afkomstig uit Frankrijk, waar de dieren op een boerderij gefokt worden. Traditionel weegt rond de 450gr , Royal zwaarder dan 550gr.

€ 33,50

We bieden baby kalkoen aan van 2,5-3kg en kerst kalkoen van 3,5-4kg. Voor zwaardere dieren graag contact opnemen via mail of telefoon.

€ 11,50

De bouten van een kalkoen zijn echte spierbundels! 

€ 10,95

Deze filets, ook wel filet de canette genoemd, zijn afkomstig van de vrouwtjeseend en zijn daarom iets kleiner maar malser dan de borst van de mannetjes eend. 

€ 7,95

Deze eendenborst is afkomstig van de mannetjeseend en wordt ook wel "filet de canard" genoemd.

€ 6,95

Vrouwtjes eendenbout, ook wel cuisse de canette genoemd, is een typisch Zuid-Franse specialiteit. Eendenbout is rijk aan eiwitten en staat bekend om de heerlijke smaak.

€ 18,50

Eend is een typisch Franse lekkernij. Tegenwoordig ontdekken ook in Nederland steeds meer mensen hoe lekker eend wel niet kan zijn. Boutjes zijn per stuk verpakt dus kunt gerust een deel wegleggen voor een later geniet-moment.

€ 13,25

Pekingeend is één van de paradepaardjes van de Chinese keuken, deze is zonder bot.

€ 11,75

Onze warm gerookte eendenborst is afkomstig van de canard, de mannelijke eend. Deze is iets steviger en meer gemarmerd, waardoor het product niet droog wordt.

€ 9,95

Als u regelmatig in de keuken staat, dan is ganzenvet onmisbaar! 

€ 11,00

Ganzelever tranches worden meteen na de slacht geportioneerd op 50-60gr en daarna met stikstof ingevroren. Op deze manier wordt meteen de enzymatische omzettingen in de lever gestopt, dus heeft u de meest verste lever die u zich kunt wensen.

€ 19,95

bloc van eendenlever, ingeblikt 145 gram.

€ 23,50

bloc van ganzenlever, ingeblikt 145 gram.

€ 39,95

bloc van eendenlever en ganzenlever, ieder ingeblikt 145 gram.

  • Nederlands (Dutch)
Menu
Sluit
Winkelwagen
Close
Back
Account
Close