Zoutoptafel

€ 6,45

Krokant zout Biochar bestaat uit het kwalitatief hoogwaardige Bad Essen oerzeezout en zuiver plantaardige actieve kool. De zwarte kleur gaat na een korte tijd over op de kristallen en bedekt het witte krokante zout.

€ 6,45

Voor Krokant zout Groene Thee werd Bad Essener oermeerzout verfijnd met kwalitatief hoogwaardige Matcha Groene thee uit de zuidpunt van Japan. Dus treft Bad Essen Oerzeezout de beste ingrediënten uit het Verre Oosten en combineert dit tot een geheel nieuwe smaak.

€ 6,45

Bad Essen oerzeezout ontmoet hoogwaardige pepers afkomstig van duurzame plantages in Tanzania. U ervaart een milde scherpte, die echter de eigen smaak van uw voedsel niet overheerst.

€ 6,45

Krokant zout Gember is een samenstelling van het handmatig gewonnen Bad Essen oerzeezout en fruitig-kruidige gember. Het krokante zout geeft groenten of kip een licht Aziatisch, fruitig accent.

€ 6,45

Een zeer speciale smaak en een krokante ervaring: Krokant zout Curry is een aromatische mix van Bad Essen oerzeezout en een milde Engelse curry, een compositie van veel verschillende exotische kruiden.

€ 15,45

Het spel met het vuur is begonnen. Het resultaat is een nieuwe definitie van smakelijk! De nieuwe Rocking Chefs Edition "Vlammende Karamel" is er!

€ 5,45

Het smakelijke King of Salt Krokant zout natuurlijk is er voor wie het liefst geniet van de pure smaken van voedsel. Krokant zout brengt de authentieke smaak volledig en toch subtiel naar boven.

€ 6,45

Hier komt bij elkaar wat bij elkaar hoort: kostbaar bad Essener Urmeersalz en aromatische hete zwarte peper.  Deze klassieke combinatie is ideaal voor kruiden en kruiden. 

€ 6,45

De elegante King of Salt zoutspray is geschikt voor koken en kruiden en vormt de basis voor al onze producten. Het is uitgeroepen tot "culinaire ambassadeur van Neder-Sachsen 2012" 

€ 7,45

King of Salt zoutspray Limoen is een innovatie van het Osnabrücker land. Het mengsel van de vloeistof "Bad Essen primordiale oceaan" en sprankelend limoensap past perfect bij visgerechten en salades, traditioneel of exotisch. U zult uw smaakpapillen niet geloven!

€ 7,45

King of Salt Zoutspray Gember is een mengsel van de vloeistof "Bad Essen primordiale oceaan" en fruitig Aziatisch gembersap. Het vormt een aanvulling op onder andere groenten en kip in de vorm van een licht oosterse aanraking.

€ 7,45

Umami is Japans voor stevige kruiding, ook bekend als de vijfde smaak. Magische Umami biedt u deze hartige, kruidige smaak: spray en geniet ervan!

€ 8,45

Aan het oerzeezout wordt zuiver hickory-rook en umami toegevoegd, een volle smaak met een vleugje bbq over je product.

€ 7,45

King of Salt Zoutspray Knoflook is een innovatie van het Osnabrücker land. Met het mengsel van de vloeistof "Bad Essen primordiale oceaan" en kruidig knoflooksap voegt u een mooi vleugje knoflook toe aan warme en koude gerechten.

€ 8,45

Houdt u van gerookte knoflook? Dan zit u hier goed! Spray vlees, pluimvee, vis en groenten royaal en uw voedsel krijgt een mediterraan tintje. 

€ 8,45

Hét snelle alternatief voor het roken van voedsel. Voor vlees, pluimvee, vis en groenten. Gegrild of gebakken: meerdere keren sprayen. Het smaakt alsof u het zelf hebt gerookt!

€ 7,45

King of Salt Zoutspray Whisky is een speciale mix van Bad Essen oerzeezout en whisky. Kenners van echte Bourbon komen bij deze mix aan hun trekken! 

€ 10,45

King of Salt vloeibaar zout samen met de mooiste Chili is de bekroning voor de creatieve keuken, dankzij de verbinding met heerlijke sappen en poeders.

€ 6,45

De zuivere zoutnevel van King of Salt onderstreept de smaak van uw voedsel met zijn natuurlijke textuur en is uitermate geschikt voor het koken, bereiden en kruiden van vlees, gevogelte, vis, groenten en salades.

€ 8,45

Uit de ideeënkoker van Ralf Jakumeit. In samenwerking met de Jacob Brouwerij reisde het bier naar de creatieve culinaire studio in Bad Essen. Door de zwaarte van Jacob Weissenbier uit Nederbeieren wordt het toegevoegde Bad Essen oerzeewater een specerij, die gerechten een stevige extra kick geeft. 

€ 9,45

Zoutspray Lemon uit de Rocking Chefs Edition van Ralf Jakumeit bevat een uitgebalanceerde mix van vloeibaar zout uit de Bad Essen oerzee, vers citroensap en een snuifje rietsuiker. 

€ 10,45

Zoutspray Oxalis uit de Rocking Chefs Edition van Ralf Jakumeit biedt een spannende smaak- en kleurenmix van vloeibaar zout uit de Bad Essen oerzee en heerlijke klaverzuring. 

€ 11,45

Zoutspray Tonkabonen uit de Rocking Chefs Edition van Ralf Jakumeit bestaat uit vloeibaar zout uit de Bad Essen oerzee en Zuid-Amerikaanse tonkabonen, ook wel "Mexicaanse vanille" genoemd. 

€ 8,45

Zoutspray Rietsuiker uit de Rocking Chefs Edition van Ralf Jakumeit is een mix van vloeibaar zout uit de Bad Essen oerzee en rietsuiker. Rietsuiker is een oude tropische grassoort met in ruwe vorm een milde, aangenaam zoete smaak. 

  • Nederlands (Dutch)
Menu
Sluit
Winkelwagen
Close
Back
Account
Close