runderhaas steak uit de kop
runderhaas steak uit de kop

Boeuf LaRoche steak van de haas

€ 15,95
(incl. btw)
: op voorraad/bestelbaar

Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die er is.

Gewicht:
Aantal:

: runderhaassteak-11610
Rund Biefstuk / Steaks

Het vlees heeft een wat grovere draad dan andere soorten, maar de vezels zijn opvallend zacht. Haasbiefstuk kan het best bereid worden door het vlees op hoog vuur dicht te schroeien, om en om 2 minuten. Daarna laten rusten 15 minuten in een voorverwarmde oven van 150 C afgedekt met alufolie. Daarna buiten de oven nogmaals 5 minuten onder de folie laten rusten, dan komt het vlees best tot zijn rust. Koken is als liefde, je moet er tijd aan investeren....

Deze steak van de haas wordt gesneden uit de kop van de haas, ook wel chateauBriand genaamd, en mooi om aan tafel te trancheren voor opdienen.

Dier Rund
Herkomst Leisteenplateau, LaRoche (B) / Bittburg (D) / Echternach (L)
Hoedanigheid vers
  • Nederlands (Dutch)
Menu
Sluit
Winkelwagen
Close
Back
Account
Close